Parteneri
Institutul de Studii Financiare
IA este organizatie non-profit a carei misiune este pregatirea specializata a personalului din industria asigurarilor si pensiilor private. mai mult »
Academia de Studii Economice
Academia de Studii Economice din Bucureşti are ca activitate de bază promovarea învăţământului şi cercetării ştiinţifice în domeniul economic. mai mult »
Universitatea Romano-Americana
Universitatea Româno-Americană a luat ființă în anul 1991, având drept scop promovarea valorilor educaționale ale învățământului superior american și european. mai mult »
FMI , Universitatea Bucureşti
În 1864 s-a înfiinţat Universitatea din Bucureşti. Una dintre cele trei facultăţi era Facultatea de ştiinţe. A devenit din 1961 Facultatea de Matematică-Mecanică, iar începând cu 2001 a căpătat denumirea de azi – Facultatea de Matematică şi Informatică. mai mult »
FISB , Politehnica Bucureşti
Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice vine in intampinarea studentilor cu specializari nu doar moderne, ci si necesare, care fac parte din doua domenii foarte importante ale dezvoltarii economice: Inginerie Mecanica si Ingineria Mediului. mai mult »
FEAA, Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati
Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor are privilegiul de a se fi întemeiat pe fundamentul unei recunoscute tradiţii a economiei şi învăţământului gălăţean. mai mult »
UNIVERSITATEA ARTIFEX
Universitatea „ARTIFEX” din Bucureşti este o instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică. mai mult »
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/