BUN VENIT in Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) 2007-2013, "ECTRANZ - Facilitarea tranzitiei de la scoala la viata activa pentru studenti de profil economic"

Proiectul implementat de catre Institutul de Asigurari si Pensii, sub deviza  “Experienta te duce mai departe”,  se adreseaza studentilor de profil economic din anii II si III care se pregatesc pentru a se integra pe piata muncii dupa absolvirea studiilor universitare.

In contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, se impune o data in plus corelarea pragmatica si eficienta a teoriei cu practica de specialitate, obligatorie in sistemul de invatamant pe durata studiilor universitare, pentru a se asigura astfel o mai buna tranzitie de la scoala la viata activa. 

Prin intermediul unor stagii de practica utile si relevante pentru obiectivele lor educationale, proiectul presupune o abordare integrata bazata pe resurse si cunostinte specifice mai multor domenii de activitate: invatamantul universitar, dobandirea de competente profesionale specifice pregatirii prin stagii de practica, strategii de informare si publicitate, elemente de consiliere si orientare profesionala prin medii digitale. Aceasta complementaritate de roluri identificate ca necesare pentru implementarea proiectului este transpusa in structura parteneriatului realizat si profilurile partenerilor implicati in proiect.

Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/