Tânăr creativ? Te aşteptăm în internship la noi!

Marti, 07 Februarie 2017 | 16:20

Tânăr creativ? Te aşteptăm în internship la noi!

Ești un tânăr mereu cu idei şugubeţe şi îţi doreşti să acumulezi experienţă practică în domeniul fondurilor europene şi al comunicării conexe?

Vrei să sprijini antreprenori să îşi iniţieze şi să îşi crească afacerile?

Vrei să pui umărul la dezvoltarea campaniilor noastre din 2017? Pregătim câteva lucruri noi în care sigur merită să te implici!

Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro – www.proiecte-structurale.ro organizează un nou program de „Internship”, începând cu luna februarie 2017! Foarte important: Internship-ul este plătit! :)

Ai nevoie de...

 • entuziasm și dorința de a învăța,
 • creativitate (multă!),
 • interes față de domeniul fondurile europene și domeniile conexe.

Dar, în același timp, și de...

 • cunoștințe foarte bune de limba română;
 • cunoștințe bune de MS Office și Internet;
 • cunoașterea a cel puțin unei limbi străine;
 • capacitatea de a lucra în echipă;
 • creativitate și abilități de comunicare;
 • implicare și atitudine proactivă;
 • cunoștințe minime despre Fondurile Europene Structurale şi de Investiţii-antreprenoriat/înfiinţarea de startupuri/alte finanţări  

Care sunt beneficiile participării?

 • Vei fi remunerat;
 • Vei avea oportunitatea de a te dezvolta profesional în domeniul accesării fondurilor europene şi al comunicării/dezvoltarea antreprenoriatului/alte finamţări
 • Vei dobândi experiență în planificarea și organizarea de evenimente;
 • Vei lucra într-o echipă de profesioniști.

La finalul programului de internship vei obține o adeverință și, în funcție de rezultatele colaborării, o scrisoare de recomandare.

Ce vei face în cadrul internship-ului?

 • Vei participa la organizarea unei serii de evenimente în toată ţara pe tematica implementării fondurilor europene;
 • Vei face cercetare, vei colecta informații și vei actualiza paginile web ale companiei (www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro și www.structural-consulting.ro);
 • Vei fi implicat în pregătirea și scrierea de proiecte pe diverse linii de finanțare nerambursabilă în domenii precum mediu de afaceri, resurse umane, dezvoltare rurală etc;
 • Vei da dovada creativităţii tale în proiectele Structural Consulting™ Group - www.fonduri-structurale.ro.

Cine suntem?

O echipă de oameni dedicați performanței, pentru care munca reprezintă rețeta succesului demnă de urmat.

Ce facem?

Din 2007, perseverăm în a oferi un pachet de servicii complet privind implementarea fondurilor structurale în România. În acest sens, activăm în trei direcții:

 • Consultanță în sprijinul ideii tale! Am scris și implementat proiecte în numeroase domenii, printre care resurse umane, dezvoltarea mediului de afaceri, cercetare, IT&C și dezvoltarea capacității administrative.
 • Informație în sprijinul ideii tale! Avem cele mai vizitate site-uri de informare în domeniul fondurilor structurale și finanțărilor nerambursabile – www.fonduri-structurale.ro și www.proiecte-structurale.ro – care au generat în jurul lor o comunitate de peste 100.000 de membri cu cont activ și peste 20.000 prieteni pe facebook (www.facebook.com/fonduristructuralewww.facebook.com/proiectestructurale). În 2014, am iniţiat şi derulat campania Succesul e... MOLIPSITOR! finalizată cu Gala Fondurilor Structurale
 • Training în sprijinul ideii tale! Suntem unul dintre furnizorii de referință la nivel național în managementul de proiect, accesarea de fonduri europene, achizițiile publice, dezvoltarea abilităților antreprenoriale și formarea de formatori. Am instruit și certificat la cele mai înalte standarde peste 3.500 de reprezentanți ai mediului public și privat din România, dar și din alte state.

Despre programul de internship
Număr de locuri disponibile: 2
Locul desfășurării internship-ului: București şi un pic în plimbare prin ţară, când proiectele o cer :) (Notă: participarea la internship implică prezența fizică)
Perioada de desfășurare: 20 februarie – 20 mai 2017; part-time (minimum 20h/săptămână).

Înscriere

Procedura de înscriere este simplă!

Trimite-ne CV-ul tău la adresa internship@fonduri-structurale.ro, până pe 13 februarie, ora 10.00 a.m,  împreună cu rezolvarea următoarelor teme:

1. Povestește-ne în maxim 200 de cuvinte care sunt primele 3 site-uri pe care le accesezi cel mai frecvent şi de ce (în afară de email şi reţelele de socializare).

2. Pregăteşte un afiş creativ care să ilustreze lansarea unei linii de finanţare pentru antreprenori tineri (poate fi realizat în orice format – word, ppt, psd sau chiar un desen de-al tau scanat). Cel mai mult ne interesează ideile tale!

Cum se va face selecția?
 Selecția candidaților va presupune două etape:
 Etapa 1: Evaluarea documentelor trimise,
 Etapa 2: Interviu (vor fi contactați pentru a se prezenta doar cei care au fost selectați după prima etapă).

Pentru alte detalii ne puteți scrie la adresa de e-mail internship@fonduri-structurale.ro

 

Stirea anterioara
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/