Inscrieri stagii practica 2016

Miercuri, 02 Martie 2016 | 14:12

Procesul de alocare pentru anul universitar 2015-2016 va incepe de luni 7 martie, moment in care in conturile dvs de pe platforma se vor afisa datele de contact pentru tutorii de la companiile la care ati fost alocat.

Sunteti rugati sa contactati tutorele si sa stabiliti o intalnire pentru a avea prima intalnire si a semna conventiile de practica. Programul de practica il stabiliti de comun acord.

Va rog sa retineti ca participarea la ECTRANZ nu va impiedica sa faceti parte in grupul tinta al altui proiect finantat cu fonduri europene.

In masura in care intampinati dificultati sau aveti intrebari va rog sa ne contactati : ectranz@isfin.ro

 

BAFTA!

 

Stirea anterioara Stirea urmatoare
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/