Eveniment DRUMUL SPRE SUCCES

Joi, 10 Martie 2016 | 21:14

Eveniment DRUMUL SPRE SUCCES

Evenimentul "Drumul spre succes"este sustinut de un trainer Alin Comsa cu experienta in zona de soft skills si cu expertiza in zona serviciilor financiare care isi doreste sa impartaseasca studentilor din 'intelepciunea' adunata.

Vom discuta despre:

  • Comportamentele generale care duc la succes
  • Ce înseamnă leadership personal
  • Principalele comportamente și calități ale unui leader
  • Ce înseamnă comportament charismatic şi cum se obţine acest efect
  • Comunicare eficientă
  • Dezvoltarea abilității de relaţionare socială – sisteme de convingere
  • Planificare și Organizare  - funcţii manageriale
  • Cele mai bune metode de a face față situațiilor de stres

Evenimentul are loc luni 21 martie 2016 ora 18.00 , sala 0321. Numarul de locuri este limitat. Inscrierea la eveniment se face la adresa de mail ectranz@isfin.ro,

Alin Comşa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce ţin de dezvoltare personală, relaţionare eficientă  şi managementul echipelor.  Are o experienţă  vastă în piaţa financiar-bancară, unde  a avut rezultate impresionante în domeniul vânzărilor directe.  În prezent Alin este Manager Dezvoltare al departamentului de  vânzări  pentru una dintre primele trei bănci de pe piaţa românească.

Specialist în relaţii publice şi comunicare, Alin Comşa  este co-fondatorul Selftrust Academy, companie de training prin metode ne-convenţionale.  În paralel Alin lector la Institutul Bancar Român – catedra Formarea a Formatorilor.  A dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenţă emoţională, Time Management, Motivare, Charisma, Train the trainers, Public speaking, etc.

http://alin-comsa.com/

Stirea anterioara Stirea urmatoare
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/