Diplomă în Accounting and Business

Miercuri, 11 Ianuarie 2017 | 14:27

Diplomă în Accounting and Business

În baza unui parteneriat încheiat între ASE și ACCA, studenții FABBV de la programele de licență și masterat din anii terminali pot beneficia de oferta de a obține prima diplomă ACCA – Diploma în Accounting and Business.

Condițiile speciale de care puteți beneficia se referă la obținerea Diplomei prin susținerea unui singur examen și acordarea unei reduceri a tarifului practicat de ACCA. 

Detalii suplimentare găsiți în prezentarea alăturată.

Studenții interesați pot completa formularul online disponibil accesând linkul: https://goo.gl/forms/qAkuVrseiSQIt59m1, urmând ca apoi ACCA să vă contacteze cu mai multe detalii și informații despre înscriere.

JOI, 12 ianuarie 2017, începând cu ora 18.00, sala 3215, reprezentanții ACCA vor face o prezentare a acestei oferte și vă vor răspunde la întrebări. 

Obține prima Diplomă ACCA cu un singur examen

 

 

Stirea anterioara Stirea urmatoare
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/