Articole
18 minute Vineri, 01 Aprilie 2016 | 15:08
Ce inseamna 18 minute cand poti salva 8 ore? mai mult »
12 lucruri pe care oamenii increzatori nu le fac Miercuri, 18 Februarie 2015 | 11:45
Oamenii foarte increzatori in sine cred in abilitatea lor de a dobandi succesul, ceea ce usureaza efectiv drumul catre scopurile lor. mai mult »
Cum iti pregatesti CV-ul pentru Internship Miercuri, 17 Decembrie 2014 | 13:31
Este puțin diferit față de cel cu care te prezenți în fața unui angajator.Trebuie să-l adaptezi domeniului în care-ți dorești internship-ul. mai mult »
Târgurile de joburi – avantajele mele ca student Miercuri, 26 Martie 2014 | 16:30
Mulți tineri sunt nemulțumiți că după absolvirea unei facultăți nu se pot angaja deoarece li se cere experiență și anumite abilități necesare locului de muncă dorit. Ce se poate face într-o asemenea situație? mai mult »
30 de sfaturi bune Marti, 04 Martie 2014 | 12:37
Motto: "Cand te opresti sa alergi dupa lucrurile gresite, le dai lucrurilor bune sansa de a te gasi" mai mult »
Cum sa fii convingator? Ghid special pentru studentii care vor mai mult Luni, 13 Ianuarie 2014 | 16:59
Fie ca este vorba de a convinge un director de resurse umane in cadrul unui interviu de selectie, fie ca vorbim despre capacitatea de a determina un coleg sa va ajute intr-un fel sau altul, abilitatile voastre de influentare sunt foarte importante. mai mult »
Coachingul in alegerea carierei Marti, 12 Noiembrie 2013 | 10:14
Din ciclul : Ajutorul coaching-ului în carieră, mi- am propus să vă îndrept atenţia spre cateva articole foarte bune şi , sper eu interesante, atât pentru studenţii aflaţi în an terminal şi cei aflaţi în căutarea unei cariere. mai mult »
Omul potrivit la locul potrivit Luni, 28 Octombrie 2013 | 09:32
Cei care urca pe cele mai inalte culmi ale profesiunii lor vorbesc deseori despre un imbold irezistibil care i-a determinat sa-si aleaga “vocatia lor in viata” sau “ceea ce au fost nascuti sa faca”. mai mult »
O propunere de tehnici de ascultare activa Miercuri, 16 Mai 2012 | 02:32
Pentru a deveni un mai bun ascultător activ şi a profita de beneficiile unor relaţii mai bune, pentru a îmbunătăţi rezultatele, consideraţi această propunere (PROPOSAL) mai mult »
Ascultarea activa- Constientizarea si eliminarea barierelor Miercuri, 09 Mai 2012 | 13:13
Aproximativ 50% dintr-un mesaj poate fi reprodus în aceeaşi manieră, imediat. Însă asta nu înseamnă că dacă a fost reţinut a şi fost înţeles.Eliminarea barierelor in comunicare va conduce negresit la obtinerea unor avantaje ale ascultarii active. mai mult »
12»
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/