AXA Asigurari

Luni, 29 Februarie 2016 | 17:21
Vezi job-uri la aceasta firma »
axa-asigurari.jpg

Povestea AXA începe în urmă cu peste 25 de ani, marcând deceniu după deceniu evoluţia industriei globale de asigurări asupra căreia grupul francez şi-a pus puternic amprenta.

Format în 1985, prin alianța celor două societăți Mutuelles Unies și Drouot, Grupul AXA s-a extins de la an la an. Astăzi este lider mondial în asigurări, reprezentat cu succes în toate colțurile lumii, în 58 de țări, de o echipă de peste 163.000 de angajaţi. În întreaga lume, 101 de milioane de clienți se bucură de protecția AXA.

Puterea și valoarea Grupului AXA sunt susținute de setul său de valori, validat de-a lungul anilor de încrederea clienților săi.

Pe piaţa asigurărilor de viaţă din România, AXA Life Insurance îşi propune să schimbe percepţia oamenilor asupra asigurărilor şi să îşi construiască credibilitatea pe baza faptelor.

Ambiţia AXA pe termen lung este aceea de a deveni compania preferată a clienţilor, angajaţilor, acţionarilor, partenerilor săi, precum şi a întregii comunităţi căreia AXA îi oferă serviciile sale, propunând acestora dovezi şi fapte în locul promisiunilor.

Date de contact

AXA Info Line: 021 207 99 99
Fax: 021 408 91 01
E-mail: client@axa-asigurari.ro

Vezi job-uri la aceasta firma »
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare