ASITO KAPITAL

Luni, 29 Februarie 2016 | 17:21
Vezi job-uri la aceasta firma »
logo_asito_kapital.jpg

Asito Kapital SA ofera o gama larga de solutii si servicii pe urmatoarele linii de afaceri – active industriale si comerciale, garantii financiare, raspunderi civile contractuale, sanatate, asigurari de accidente, CARGO, etc.

Misiunea companiei Asito Kapital SA este de a fi prima optiune pentru Clientii sai – companii mici, mijlocii si mari – ca si partener strategic in sprijinirea dezvoltarii afacerilor acestora!

Asito Kapital a fost desemnata de 4 ori - Compania cea mai eficienta a anului, ultima data in anul  2011 - Asigurari Generale.

Înființată în anul 1998, compania Asito Kapital a reusit cu succes trecerea de la o companie bazata pe produse la una bazata pe solutii oferite Clientilor sai.

Promovarea si customizarea solutiilor noastre se realizeaza prin intermediul brokerilor interni si externi.

Nu suntem cei mai puternici din punct de vedere financiar, nu suntem cei mai rapizi in ofertare, nu suntem cei mai vechi din piata, nu avem nici tehnologia cea mai revolutionara, nu…, dar cu siguranta suntem cei mai buni in orientarea spre nevoile si dorintele Clientilor.

Rezultatele obtinute ne recomanda pe intreaga piata europeana – Asito Kapital SA obtinand contracte in aproape in toate tarile Europei.

Date de contact

Asito Kapital S.A., Str. Elena Văcărescu  Nr. 100 A, Sector 1, Bucureşti,  Romania    

   Tel: 021/230.09.62 / 021/230.04.63; Fax: 021/230.35.08  

www.asitokapital.ro , office@asitokapital.ro                                                         

Autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor RA-025                

Nr. de notificare ANSPDCP 6310

Vezi job-uri la aceasta firma »
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare