Târgurile de joburi – avantajele mele ca student

Miercuri, 26 Martie 2014 | 16:30

Părerile sunt împărțite: unii văd târgurile de joburi ca un prim interviu, în timp ce alții le consideră doar o șansă de a testa piața. Pentru a profita la maxim de șansele oferite de acestea, șanse de a descoperi posibile joburi și de a afla mai multe despre companiile care sunt active pe piața locurilor de muncă, trebuie să fii pregătit pe trei direcții.

1. Înainte de târg

2. La târg

3. Dupa târg

Trimite un e-mail de mulțumire. Experții sunt de acord că această parte este una foarte importantă în cadrul unui târg de joburi. Dacă ai primit o carte de vizită sau un pliant cu datele de contact ale companiei, trimite-le un email de mulțumire. Nu este doar un gest de politețe, ci așa le arăți că ai fost cu adevărat interesat de companie, că ești serios în ceea ce privește jobul și că ești persoana potrivită pentru respectiva companie.

Nataliea Albu
Consultant în carieră GCDF

Citeste mai mult:: http://centruldecariera.ase.ro/item/targurile-de-joburi-avantajele-mele-ca-student/

Articolul anterior Articolul urmator
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/