Articole
Ascultarea activa- Esenta in relatia de munca si de viata Joi, 03 Mai 2012 | 16:35
Ascultarea activă este o abilitate socială, este un act conştient şi deliberat şi necesită un nivel crescut de atenţie pentru a recunoaşte ocazii evidente sau ascunse. mai mult »
Smart casual Miercuri, 02 Mai 2012 | 09:11
Alegerea hainelor si a accesoriilor proclama statusul social si financiar. In functie de caracteristicile lor si de utilitatea la locul de munca, avem trei mari tipuri de tinute- business, business casual si casual mai mult »
Dincolo de interviul comportamental Miercuri, 02 Mai 2012 | 09:04
Cei mai multi dintre proaspetii absolventi ai universitatilor sunt interesati inaintea participarii la un interviu ce fel de intrebari va utiliza intervievatorul. mai mult »
Cum facem fata interviului? Miercuri, 25 Aprilie 2012 | 01:26
Modul in care reactionam in cadrul interviului de angajare poate decide obtinerea jobului dorit. mai mult »
O scrisoare de intentie de impact Miercuri, 25 Aprilie 2012 | 01:11
Dincolo de CV, scrisoarea de intentie poate face diferenta intre o chemare la interviu si un job ratat. mai mult »
Scrierea unui CV Miercuri, 02 Mai 2012 | 20:20
Un element important in promovarea personala este scrierea unui CV care sa atraga atentia angajatorului. mai mult »
Aptitudini si evaluarea lor Miercuri, 25 Aprilie 2012 | 00:58
Articolul propune o enumerare a principalelor aptitudini pe care trebuie sa le aiba un absolvent si cateva metode de evaluare a acestora mai mult »
Consiliere si orientare profesionala Marti, 24 Aprilie 2012 | 20:55
Pentru a reuşi în carieră, trebuie să ne formăm numeroase abilităţi. Dezvoltarea abilităţilor de management al carierei trebuie să înceapă în copilărie şi continuată mai tarziu. mai mult »
Ghid de evaluare a studentilor Marti, 24 Aprilie 2012 | 18:46
Ghidul contine procedura de evaluare a studentilor participanti precum si modalitatea de stabilire a premiantilor concursului ECTRANZ - Practica si castigi! mai mult »
Regulamentul pentru desfasurarea activitatii de practica Joi, 03 Mai 2012 | 16:35
Regulamentul privind stagiile de practica prevede conditiile de desfasurare a stagiilor studentilor precum si etapele de desfasurare a proiectului ECTRANZ mai mult »
«12
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/