Cum iti pregatesti CV-ul pentru Internship

Miercuri, 17 Decembrie 2014 | 13:31

Este puțin diferit față de cel cu care te prezenți în fața unui angajator.Trebuie să-l adaptezi domeniului în care-ți dorești internship-ul.

Reține!

  • Scopul principal al internship-ului este săcâștigi aptitudinile și experiența necesară care îți vor completa educațiași te vor ajuta săfaci primii pașiîn domeniul de activitate dorit.
  • CV-ul trebuie să accentueze realizările tale academice pentru a fi convingător că programul de internship dorit îți va completa studiile într-un mod fructuos.
  • Un internship nu îți cere experiență de lucru, este primul pas în formarea experienței și apoi poți să folosești ce ai învățat în urma fiecărui internship într-un job real.
  • Evidențiazăeducațiași menționează cursurile, diplomeleși rezultatele deosebite obținute la materiile relevante pentru domeniul de internship la care aplici. Vei arată astfel că ai cunoștințe teoretice solide despre domeniul respectiv și că-ți doreștisă le completezi prin punerea lor în practică.
  • Menționează aptitudinile tale cheie care te recomandă pentru respectivul internship.
  • Odată cu CV-ular fi un real avantaj dacă ai reuși săobțiirecomandări de la profesorii tăi. Dumnealor pot identifica performanțele tale în ceea ce priveștededicația, seriozitatea, entuziasmul sau capacitățile de relaționare cu ceilalți membrii ai colectivului.
  • Înainte de a aplica, verifică foarte atent fiecare element al CV-ului.

Nataliea Albu

Consultant în carieră GCDF

Articolul anterior Articolul urmator
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/