12 lucruri pe care oamenii increzatori nu le fac

Miercuri, 18 Februarie 2015 | 11:45

Oamenii foarte increzatori in sine cred in abilitatea lor de a dobandi succesul, ceea ce usureaza efectiv drumul catre scopurile lor. Pentru ca, la urma urmei, daca tu nu crezi in tine, de ce ar face-o altii? Asadar, pentru a schimba acest lucru, observa care sunt lucrurile pe care oamenii increzatori nu le fac si incearca sa urmezi aceleasi principii in viata ta.

1. Ei nu au scuze. Oamenii increzatori in sine isi asuma gandurile si actiunile lor. Ei nu dau vina pe trafic pentru ca au intarziat la munca, ei doar au intarziat. De asemenea ei nu se scuza pentru lipsurile lor cu „nu am timp” sau „nu sunt suficient de bun”, ci isi fac timp si muncesc pana se imbunatatesc.

2. Ei nu evita lucrurile care ii sperie, pentru ca sunt constienti ca acestea sunt de cele mai multe ori aceleasi lucruri pe care trebuie sa le faca pentru a evolua.

3. Ei nu traiesc intr-o bula de confort, pentru ca acesta este locul unde visele mor. Ei cauta mereu situatii noi, care sa ii provoace si care sunt obligatorii pentru succes.

4. Ei nu amana lucrurile, pentru un plan executat astazi e mai bun decat unul executat candva. Momentul potrivit nu exista, iar ei actioneaza acum, pentru ca asa ia nastere progresul.

 

Mai multe sfaturi gasiti aici.

Articolul anterior Articolul urmator
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!
Login / Inregistrare
Linkuri utile
Institutul de Studii Financiare www.isfin.ro Academia de Studii Economice www.ase.ro Universitatea Romano-Americana www.rau.ro FEAA, Universitatea Dunarea de Jos, Galati www.feaa.ugal.ro/ UNSAR www.unsar.ro Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic www.tvet.ro Universitatea Artifex www.artifex.org.ro/